THE TIGER CLUB

Aziatisch streetfood restaurant in Breda.

Alles wat je ziet is op maat ontworpen door Studio EER.

Voor de karpers op de muur zijn we de steigers opgeklommen met verfstiften en bladgoud.

THE TIGER CLUB

Voor deze opdracht hebben we het gehele interieur concept ontworpen. We hebben de ruimte in vier verschillende zones verdeeld.

Voorin het restaurant is een zone gecreëerd met mos en verschillende groentinten. Door de zwarte tafels en de zwarte vloer valt het kleurrijke eten extra op.

De bovenkant van de bar is verdeeld in een lijnen spel wat refereert aan de diffuse kamerschermen. Net als de spiegel verdeling achterin. Die meteen voor een ruimtelijk effect zorgt. Door ronde tafels te plaatsen kun je daar goed met een groep van vier zitten.

Aan de zijkant langs de 10 meter lange graphic muur zijn juist kleine, ronde tafels geplaatst. Een golfplaat wand met licht erin verwerkt deelt de ruimte in tweeën. Hierdoor is het mogelijk om aan de andere kant van deze wand te zitten. Door daar hoge tafels te plaatsen creëer je een speels effect.

Er is nog veel meer te vertellen natuurlijk, maar eigenlijk moet je er gewoon een keer zelf heen. Om rond te kijken, de sfeer op te snuiven, maar vooral om te proeven! Ik krijg nu al zin in een dim sum en cocktail!

www.thetigerclub.nl