OVER

STUDIO EER

Studio EER ontwerpt interieur concepten voor horeca, retail en hotel.

Wij helpen je een restaurant, winkel of hotel te creëren waar mensen heerlijke momenten beleven. Waar ze verleidt worden en met plezier naar terugkeren.  

OVER

STUDIO EER

 

Wij houden van een persoonlijke werkwijze en zijn nauw betrokken bij het hele proces. Een ontwerpbureau dat graag oplossingsgericht werkt en meedenkt.

Ons motto is; kan niet, bestaat niet:)

Of eigenlijk mijn motto is; kan niet bestaat niet:).

Ik typ al de hele tijd in ‘wij’ en ‘ons’ wat ook oprecht zo voelt, maar eigenlijk is Studio EER een eenmanszaak. Vanuit mijn pen rollen de ideeën op papier, die ik vervolgens het liefst deel met goede freelancers of bedrijven om me heen.

Als iedereen doet waar hij/zij goed in is volgt het beste resultaat!
Door de vrijblijvende samenwerkingen kan ik beslissen welke partij het beste bij de opdracht past. Als de opdrachtgever zelf een uitvoerende partij heeft is dit ook mogelijk.

Werken met Studio EER betekent in die zin vrijheid. Focus op een waanzinnig goed en verrassend interieur concept waarmee je je doelgroep verleidt. We gaan voor het aller beste ontwerp, passend bij het gestelde budget en de vraag van de opdrachtgever.

Geen massaproductie vanuit Studio EER, maar vormgeving op maat. Waardoor elk ontwerp uniek en met aandacht voor detail is vormgegeven. Met de beste routing en een kloppend verhaal als concept.

Oplossingsgericht en hands-on!

 

 

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van fijne contacten/samenwerkingen:

Op deze manier hebben we de fantastische kasten voor het Boutique Hotel • Het Scheepshuys te danken aan Zukini woonloods.
www.zukiniwoonloods.nl

Met Greetje van den Heiligenberg heb ik een tien meter lange muur getrotseerd. Met bladgoud en verfstiften zijn we aan de slag gegaan. Samen hebben we de karpers tot leven laten komen in The Tiger Club.
www.greetjeschildert.com

Designtegels heeft handgemaakte tegels waar ik verliefd op ben. Elke tegel anders en uniek.
www.designtegels.nl

Van Venrooij interieur bouw. Een bedrijf die veel ervaring heeft op het gebied van horeca-interieur en erg fijn is om mee samen te werken.
www.vanvenrooij-interieurbouw.nl

Storiginals als super projectbureau die altijd meedenkt in oplossingen.
www.storiginals.com

Het logo van De Pasta Kantine is een mooi voorbeeld waarbij interieur en grafisch ontwerp elkaar aanvullen.
www.mijnontwerpbureau.nl